Afmetingen

Het feit dat er voor iedereen wel een zonnebank te vinden is, vraagt om verschillende afmetingen. De lengte en de breedte van de bank zijn mede bepalend voor de mate van comfort. Een zonnebank met een grotere ronding en meer lampen geeft een betere bruining aan de zijkanten van het lichaam.

Mocht je interesse hebben in de aanschaf van een combinatie (onder en boven tegelijk), koop dan in één keer een kwaliteitsapparaat.

Een belangrijke factor is onder andere de breedte. Een combi moet dusdanig breed zijn dat wanneer je er in ligt het apparaat wel dicht kan. De boven- en onderkant moeten elkaar bijna raken. Zodoende geeft een goede combi ook zij-bruining. Een te smal apparaat kan niet geheel om je lichaam. Hierdoor blijven je zijkanten wit of kleuren aanmerkelijk minder goed. In zo`n geval moet je op je zij gaan liggen om ook de zijkanten goed te laten bruinen.

Door de lange levensduur zal je een “verkeerde aankoop” niet snel herstellen. Wat we je eigenlijk willen zeggen is dit: de juiste zonnebank koop je maar één keer!

Bedenk dat je een zonnebank voor je plezier koopt. Koop dan ook iets waar je echt iets aan hebt. Koop een zonnecombinatie die voldoet aan je verwachtingen.